Menu

Watch Dogs 2 15 Kasım’da Bizimle

Ubisoft® bugün ünlü WATCH_DOGS serisinin yeni oyunu Watch Dogs® 2’nin 15 Kasım’da tüm dünyada PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One ve Windows PC için satışa çıkacağını duyurdu.

 

WATCH_DOGS 2, Watch Dogs markasının ardındaki orijinal yaratıcı ekip tarafından iki seneyi aşkın süredir geliştiriliyor. Veri güvenliği, kişisel mahremiyet ve hack konuları günümüzde her zamankinden daha ön plandalar ve Watch Dogs markası da 2014’te çıkan ilk oyundan beri bu temaları irdelemeye devam ediyor. WATCH_DOGS 2 oyuncuların çeşitli mücadelelerle karşılaşacağı kurgusal bir ortam sunacak ve oyunculara Marcus Holloway ile San Francisco Bay Area bölgesini keşfetme imkanı verecek.

 

Oyuncular San Francisco Bay Area bölgesinde geçen devasa ve dinamik bir açık dünya ortamına girecekler. Şehir, şehrin tüm altyapısını kontrol eden gelişmiş işletim sistemi ctOS 2.0’ı kullanıyor ve ctOS 2.0 yanlış ellere geçtiği takdirde vatandaşların günlük hayatlarını mahremiyetlerini ihlal ederek, manipüle etmek için kullanılabilecek bir sistem.

 

Oyuncular ctOS 2.0’ın tahmin algoritmalarının kurbanı olmuş ve işlemediği bir suçla suçlanmış genç ve zeki hacker Marcus Holloway rolünde teknolojik devrimin doğum yerini keşfedecekler. Marcus ctOS 2.0’ı sonsuza kadar kapatmaya uğraşırken elindeki en büyük silah hack yetenekleri olacak; oyuncular yalnızca şehrin altyapısını hacklemekle kalmayacak; herkesi ve sahip oldukları tüm bağlı cihazları da hackleyerek önceden tahmin edilemeyecek bir olaylar zinciri başlatabilecekler. Drone, araba, vinç, güvenlik robotu ve çok daha fazlasını kontrol etme yeteneğine sahip olacak oyuncular görevleri tamamlamak için ister tek bir düşmanı bile öldürmeden gizlilik yoluna başvurabilecekler, ya da daha saldırgan bir yaklaşım için silahlarına başvurabilecekler. Oyuncular bu devasa açık dünyada San Francisco’nun sokaklarında tehlikeli araba kovalamacalarına katılabilecek, Oakland’in canlı mahallelerinde çatılarda koşturabilecek, Silicon Valley’deki yüksek teknoloji firmalarının ofislerine sızabilecekler.

 

“Yaratıcı ekibimiz olağanüstü bir WATCH_DOGS deneyimi sunmak için son derece sıkı biçimde çalışıyorlar,” diyor Ubisoft Montreal’in kıdemli yapımcılarından Dominic Guay. “WATCH_DOGS 2’de oyunculara daha derin ve daha anlamlı hack seçenekleri, daha kapsamlı ekipmanlar ve silahlar ve hem orijinal WATCH_DOGS’un hayranlarına, hem de marka ile yeni tanışacak oyunculara çekici gelecek kesintisiz çokluoyuncu deneyimi eşliğinde sarıcı bir hikaye sunacağımız için çok heyecanlıyız.”

watchdogs