Menu

Massive Entertainment’tan, The Division 2 İçin Haber Var!

Son birkaç yıl Massive Team için ne kadar da inanılmazdı. Tom Clancy’s The Division’a ilk başladığımızda,özel ve güçlü bir şekilde inandığımız doğru şeyler yaptığımızdan emin olduğumuzu biliyorduk.Biz ayrıca sizlerin yardımı olmadan bunu başaramayacağımızın da farkındaydık.

İki yıl önce Bölüm’ün lansmanından bu yana, bu felsefeye odaklandık. Canlı akışlarla, devam eden anketlerle ve sosyal medyayla doğrudan etkileşim kurmak için daha fazla fırsat oluşturmaya devam ediyoruz. Ayrıca, genel test sunucularını, oyunda temel özellikleri ve değişiklikleri entegre etmeden önce anında geri bildirim almanın bir yolu olarak tanıttık. The Division’ı daha iyi hale getirmek istemediğimiz ve en son 1.8 güncellememiz, geri bildiriminiz ve desteğinizden de görüldüğü gibi, bunun bir kanıtıdır.

Tüm bu yeni özellikler ve deneyimlerimiz de ekibimizi daha iyi hale getirdi. Nimbler’e ve geri bildirime göre harekete geçmeye daha hazırlıklıyız. Ve şimdi, her zamankinden daha önemli olan, neyin önemli olduğunu ve Bölüm’ü bu kadar çok insan için özel bir deneyim haline getirmeye devam eden açık bir vizyona sahibiz. 2 inci yıl dönümü kutlamalarımızdan sonra, bu deneyimi yeni Küresel Etkinlikler, Xbox One X geliştirmeleri ve daha fazlasını getirecek yeni başlık güncellemeleriyle desteklemeye devam edeceğiz.

Bununla birlikte, 2016’da başlattığımız oyunda hikayeyi her zaman daha büyük bir destanda başlangıç ​​bölümü olarak düşündük ve bugün The Division evrenine yönelik daha fazla bilgi paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Tom Clancy’nin 2. Bölümü’nde çalıştığımızı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz ve bu gelişim Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai ve Ubisoft Bucharest ile işbirliği içinde Massive Entertainment tarafından yönetilecektir. Bölüm 2, Snowdrop motorunun güncellenmiş bir versiyonu tarafından desteklenecek, bu da devam etmekte olan emelleri gerçekleştirmemizi sağlayacak, ancak daha da önemlisi, geçtiğimiz iki yıl boyunca öğrendiğimiz her şeyi alıp ileriye yönelik devam etmek istiyoruz. Eminiz ki doğru düşünüyoruz.

Bunun bir parçası olarak, Bölüm’e bağlılığınızı tanımanız  anlamına gelir. Bunu göz önünde bulundurarak, oyuna “Kalkanlar” olarak adlandırılan yeni bir başarı türü ekliyoruz. Onları kazanmak, Bölüm 2’de başladığında özel ödüllerin kilidini açacaktır.