Menu

STARCRAFT: REMASTERED ŞİMDİ YAYINDA!

Blizzard Entertainment’ın bilimkurgu klasiği, 4K Ultra HD grafikleri, gelişmiş sesi ve gerçek zamanlı stratejik oynanışı ile warp kapısından çıkıyor.

Battlecruiserlar faaliyette, Corsairler hazır bulunuyor ve Zerglingler saldırı için desteklendi. StarCraft®: Remastered, Blizzard Entertainment’ın gerçek zamanlı strateji oyununun geliştirilmiş versiyonu ve efsanevi genişlemesi Brood War® çıktı.

Her zaman en etkili strateji oyunlarından biri olarak kabul edilen StarCraft ve Brood War üç farklı fraksiyon arasındaki ilk yıldızlararası savaş hikayesini anlatıyor: Earth-born terrans, psi-powered protoss, ve hive-minded zerg.  StarCraft: Remastered oyuncuların yükseltilmiş 4K görseller, geliştirilmiş ses ve müzik ve yeni hikaye aracılığıyla Jim Raynor; High Templar Tassadar; ve Kerrigan gibi ikonik karakterlerin hikayelerini yeniden deneyimlemelerine olanak veriyor.

StarCraft: Remastered, StarCraft’ı yaklaşık yirmi yıldır rekabetçi bir oyun haline getiren ve esports piyasasını tutan efsanevi oyun motorunu kullanmaya devam ediyor. Klasik oyun, çok oyunculu deneyimini modern çağa ve ötesine iten yeni çevrimiçi özellikler ile pekiştiriliyor. Remastered, oyunculara matchmake, leaderboard ve cloud kaydının yanı sıra StarCraft ve Brood War’ın orijinal sürümleri ile çoklu oyunculu oynanışa uyumlu olmasını sağlıyor.