Menu

Skylanders ve Disney Infinity 2.0 ile Doyasıya Eğlence!

Skylanders ve Disney Infinity 2.0 ile Doyasıya Eğlence!

Türkiye oyun sektörünün en köklü firması Aral, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle birçok AVM’de düzenlediği etkinliklerde çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşattı. 20 – 26 Nisan tarihleri arasında prestijli AVM’lerde düzenlenen Skylanders ve Disney Infinity 2.0 etkinliklerinde çocuklar gönüllerince eğlenip, çocuk bayramını birbirinden eğlenceli aktivitelere kutladı.

Skylanders ve Disney Infinity 2.0 temalı etkinliklerde çocuklar eğlencenin sınırlarını yeniden keşfettiler. Interaktif oyuncakların büyülü dünyasında farklı bir deneyim yaşayan çocuklar, oyunlarla doyasıya eğlenip, en anlamlı bayramlarını birbirinden güzel aktivitelerle kutladılar. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren çocuklar, simli dövme ve Photoshoter aktiviteleri ile doyasıya eğlendiler. Ayrıca etkinliğe katılan çocuklara karakter maskeleri ve sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Rotary 2420. Bölge Engelsiz Yaşam Komitesi’nin katılımı ile ayrıca bir önem kazanan etkinlikte, Down Sendromlu çocuklar da oyunlarla doyasıya eğlenme fırsatı yakaladı. Meydan İstanbul AVM’de çocukların sevimli bir bando gösterisi her yaştan katılımcının beğenisini topladı.

No comments

Bir cevap yazın