Menu

PES 2016 Tanıtım Filmi Yayınlandı!

pes

Neymar Jr.’ın PES 2016 kapak yıldızı olduğu KONAMI’nin yayınladığı fragmanla duyuruldu!

 

Konami Digital Entertainment B.V. Neymar Jr.’ın PES 2016’nın ana kapak yıldızı olduğunu duyurdu ve ayrıca bir de fragman yayınladı.

 

Neymar Jr. bugüne kadarki en başarılı sezonunun ardından PES 2016’ya kapak oluyor. Dünyaca ünlü forvetin takımı La Liga’yı ve finalde Neymar Jr.’ın da attığı golle Copa Del Rey’i kazanmıştı. Kendisi ayrıca PES 2016’da özel lisans ile bulunan UEFA Şampiyonlar Ligi’ni de kazanarak tarihi bir üçlemeye imza atmıştı. Henüz sadece 23 yaşında olan Neymar Jr. gençlik yılarından beri Brezilya’nın altın çocuğu olmuştu ve şimdi de milli takımın kaptanlığını yapıyor. Harika ve ilham verici dripling yetenekleri, ölümcül bitiriş hareketleri ve temposu Neymar Jr.’ın gelecekte çok daha fazlasını sunabilecek bir futbol süperstarı olmasını sağlıyor. Neymar Jr. PES 2016 kutu kapağını ve tüm pazarlama materyallerini süsleyecek.

 

“PES 2016’nın kapak yıldızı olmak benim için büyük bir gurur” diyor Neymar Jr. “Bu seri yıllardır oyunculara sunduğu mutlak kontrol hissi ve müthiş gerçekçiliğiyle övülen bir seri ve ben de Konami’deki bu yetenekli ekiple birlikte çalışmaktan çok memnunum. Bu oyunun yapımı için, dünyanın en iyi oyuncuların oyunda aynı gerçekmiş gibi görünüp hareket edebilmeleri için harcanan emeğin büyüklüğü beni çok etkiledi ve kendimi de sahada görmek için sabırsızlanıyorum.”

 

“Neymar Jr. PES markasına ve başarmak istediğimiz şeye mükemmel biçimde uyan bir futbolcu” diye ekliyor Futbol Avrupa Marka Sorumlusu Erik Bladinieres. “Sahip olduğu benzersiz yetenekler ve rakibi şaşırtma becerileri PES 2016’da sunacağımız oyun deneyimiyle müthiş uyumlu. 20. yaşımıza bu yılda geçmişi kutlarken markanın heyecan verici geleceğine de göz kırpmış olacağız. Bunu kampanyamızın baş yıldızı Neymar Jr. ile yapacağız.”

No comments

Bir cevap yazın