Menu

PES 2015

 

PES 2015 Day One Edition İçeriği:

MyClub Oyun Modunda Kullanılabilecek:
– UEFA YILIN TAKIMI’ndan bir futbolcu
– İyileştirme eşyaları
– Oyun puanları

‘Sahalar Bizim!’ KONAMI PES 2015’te sahaya odaklanarak PlayStation 4 ve Xbox One’da ilk kez görücüye çıkacak FOX Engine’nin üstün kaliteli görsellerinden de faydalanıp futbolun dramını, inanılmaz yetenekleri ve heyecan dolu maç anlarını ekranlarınıza getirecek!

– PES 2015 mutlak kontrol, süper tepkili kontroller ve ünlü oynanışı ile PES değerlerine gerçek bir dönüş yapıyor, oyuncular oynanış üzerinde kısıtlamasız kontrol sahibi olacaklar. KONAMI her bir pas, şut veya topsuz koşunun oyunculara maksimum tatmini yaşatması için tüm önemli unsurlar üzerinde baştan çalıştı.

– Günümüz futbolunun 3 temel özelliğine dikkate alan PES Productions Team oyun içindeki şut çekme ve kalecilik mekaniklerini baştan hazırladı.

– Gollerin Heyecanı: Yeni şut sistemi şutların yönü ve gücü üzerinde kesin kontrol sağlayarak farklı şut stilleri kullanmanıza olanak sağlıyor. Geliştirilmiş hücum seçeneklerini karşılamak üzere kaleciler de içgüdüsel olarak açıları kapatacak ve her türlü duruma tepki vermek için sayısız seçeneğe sahip olacaklar.

– Son Pas : Benzer şekilde son pası veren futbolcuların da pas seçenekleri iyice arttırıldı, yeni fizik rutini sayesinde top her türlü koşulda gerçekçi davranarak oyuncuların yaptığı hareketlere özel ve farklı sonuçlar doğuracak.

– Bire Bir: Tamamen baştan tasarlanan son temel özellik ise yakın kontrolün derecesi etrafında şekilleniyor. Oyunda pozisyon almak yine hayati önem taşıyor ama boş alanlara koşu yapmak ve markajcınızı geçmek için yapabilecekleriniz iyice geliştirildi ve bu sayede PES 2015’in inanılmaz bir saha deneyimi sunması sağlandı.

Bu temel özellikler, hayal edebileceğiniz en eğlenceli ve en nefes kesici maç günü deneyimini yaşatmak için ek unsurlarla da destekleniyor.

-İnanılmaz Tepki Süreleri: Yıldırım hızında kontroller oyuncular her harekete içgüdüsel olarak anında tepki verebilmelerini sağlıyor.

-Tam Saha Yapay Zeka: Oyun motoru artık sahada olan biten her şeye göre kendini sürekli olarak adapte eden yapay zekaya sahip, bu da futbolcuların ekran dışında bile koşular yapmasını, boş alan bulmasını ve rakiplerini marke etmesini sağlıyor.

No comments

Bir cevap yazın