Menu

DYING LIGHT

Dead Island serisi ile ün kazanan Techland ‘ın yeni jenerasyon için geliştirdiği hayatta kalma oyunu Dying Light size bu zamana kadar yaşamadığınız heyecanda bir açık dünya oynanışı sunacak!

Dying Light tehlikelerle dolu devasa bir açık dünyada geçen ve birinci şahıstan oynanan, hayatta kalmaya dayalı korku aksiyon oyunudur.

Geceyi Sağ Salim Atlatın – Gündüzleri oyuncular etrafta serbestçe dolaşacak ve kaynak ve silah arayacaklar. Ama gece olunca dünya da ölümcül bir dönüşüm geçirecek; avcı av haline gelecek; hastalıklılar agresifleşecek ve kalabalıklaşacak ve av peşine düşen çok daha uğursuz bir şeyler uyanacak.

Serbest Koşu Ortamı – Dying Light oyuncuların hem av peşindeyken, hem de yırtıcılardan kaçarken dünyada hızlıca hareket edebilmelerini, binalar arasında zıplayabilmelerini, duvarlara tırmanabilmelerini ve habersiz düşmanlarının tepelerine inmelerine imkan sağlayacak.

Yakın ve Uzaktan Ölümcül Saldırılar – Bıçaklar, sopalar, baltalar, balyozlar ve diğer egzotik silahlarla yakından saldırabilir veya düşmanlarınızı uzaktan indirmek için silah ve ateş gücü kullanabilirsiniz.

Oyun Stilinizi Seçin – Dying Light tüm oyun stillerine uyarlanabilecek, tamamen özelleştirilebilir dört karakter sunacak.

Silahınızı Yaratın – Elektriklenmiş dikenli tele sarılı bir İngiliz anahtarı kullanabilecekken neden sade bir İngiliz anahtarıyla yetinesiniz ki? Dying Light’ın zanaat sistemi sayesinde oyuncular yeni ve daha güçlü silah ve ekipmanların yanı sıra özel cephaneler de yaratabilecekler.

No comments

Bir cevap yazın