Menu

Call of Duty Black Ops 3 Geliyor!

 

Call of Duty® tarihinin en çok oynanan iki oyununun geliştiricisi Treyarch, Call of Duty®: Black Ops 3 ile geri dönüyor. Yapımı üç yıldır süren oyunla bu ödüllü stüdyo başarılı Black Ops serisinin yeni nesil donanımlar için olan ilk oyununu yarattı. Call of Duty: Black Ops 3’e hoş geldiniz; ortaya yeni bir Black Ops asker türünün çıktığı, insanlık ile yarattığımız teknoloji arasındaki çizginin bulanıklaştığı, son teknoloji ürünü askeri robotların savaşa damga vurduğu bir dünyada geçen, karanlık ve çarpık bir gelecek.

 

Call of Duty: Black Ops 3 üç benzersiz Hikaye, Çokluoyuncu ve Zombies oyun modunu bir araya getirerek bugüne kadar yapılmış en derin ve hırslı Call of Duty deneyimini sunuyor. Hikaye modu 4 kişiye kadar çevrimiçi işbirliği şeklinde veya solo olarak oynanabilecek sinematiklerle dolu heyecanlı bir serüven sunacak. Çokluoyuncu serinin bugüne kadar gördüğü en derin, en tatminkar ve en sarıcı mod olacak ve savaşlara hazırlanmak için yeni güçlendiriciler ve ekipmanlar sizi bekliyor olacak. Ve Zombies modu kendine ait anlatımı ile aklınızı başınızdan alan bir deneyim sunacak. Call of Duty: Black Ops 3 tamamıyla çevrimiçi olarak oynanabilecek ve ilk kez tüm bu modlar kendilerine has eşsiz oyuncu XP’sine ve ilerleme sistemlerine sahip olacak. Oyun benzersiz yeniliklere de sahip olacak; ağzınızı açık bırakacak ortamlar, daha önce görülmemiş silah ve yetenekler, ve yeni, geliştirilmiş akıcı hareket sistemi yeniliklerden yalnızca birkaçı. Bunların tümü de bu oyun için özel olarak hazırlanan gelişmiş bir teknoloji sayesinde hayata geçecek; yeni yapay zeka ve animasyon sistemleri ve Call of Duty hayranlarının bu başarılı seride görmeyi umdukları seviyede standartları belirleyecek olan grafikler, son teknoloji ürünü aydınlatma sistemleri ve görsel efektler sizi bekliyor.

BLACK OPS’TA YENİ BİR ÇAĞ BAŞLIYOR:

Call of Duty: Black Ops 3 oyuncuların biyo-teknoloji sayesinde ortaya çıkan yeni Black Ops askeri türünün başrolünde olduğu bir geleceğe götürüyor. Oyuncular savaş sırasında devamlı olarak istihbarat ağına ve diğer askerlere bağlı olacaklar. Eskisinden çok daha bölünmüş bir dünyada, bu elit erkek ve kadın savaşçılar daha hızlı, daha güçlü ve daha akıllı hareket etmelerine sağlayan gelişmiş savaş yeteneklerine sahipler. Her bir asker zor kararlar vermek zorunda kalacak ve bu karamsar hikayede karanlık ortamları ziyaret edecekler.

 

DAHA ÖNCEKİLERE BENZEMEYEN BİR CALL OF DUTY HİKAYESİ:

Treyarch Call of Duty sosyal oyun deneyimini, Çokluoyuncu ve Zombies oyun modlarını destekleyen aynı ağ altyapısını ve sosyal sistemleri kullanarak çevrimiçi dört oyuncuya kadar işbirliği halinde birlikte oynanabilecek bir hikaye sunarak iyice ileriye taşıyor. İşbirliği ve tekrarlanabilirlik sunan bu epik sinematik oynanış anlarının yanı sıra yeni açık arena tarzı oynanış öğeleri sayesinde oyuncular her oynadıklarında oyuna farklı bir stratejiyle yaklaşmak zorunda kalacaklar. Her artık her oyuncu tamamen kişiselleştirilebilir olacak; silahlardan ekipman yüklerine, yeteneklerden giysilere, tümü de eksiksiz ilerleme sistemleri ve başarıları yansıtmak için kullanılabilecek kişisel görsel öğelerle destekleniyor.

 

ÜST SEVİYE ÇOKLUOYUNCUYA HAZIR OLUN:

Black Ops 3 ile Treyarch yeni ivme tabanlı çoklu hareket sistemini de tanıtıyor; oyuncular bu sayede ileri zıplamalar, kaymalar ve örtünme yeteneklerini farklı kombinasyonlar halinde kullanarak ortamda akıcı biçimde hareket edebilecek ve bu sırada her saniye silahları üzerinde de mutlak kontrol sahibi olacaklar. Haritalar bu yeni hareket sistemini destekleyecek şekilde sıfırdan tasarlandı, böylece oyuncular alışık oldukları hareketlerle de, gelişmiş taktik ve manevralarla da başarılı olabilecekler.

 

Black Ops 3 çokluoyuncusu ayrıca yeni Uzman karakter sistemini de getiriyor, oyuncular böylece her bir karakterin savaş yeteneklerini ve silahlarını ayrı ayrı geliştirip uzmanlaşabilecekler. Geleneksel ve Silah XP ilerleme sistemlerine ek olarak sunulan bu sistem sayesinde Black Ops 3 çokluoyuncu modu oyunculara rütbe atlamak için üç farklı yol sunmuş olacak.

 

YEPYENİ BİR KORKU HİKAYESİNDE ZOMBİLERLE SAVAŞIN:

Bir Treyarch oyunu o ünlü Zombies modu olmadan düşünülebilir mi – kendine has farklı bir hikayesi olan, eksiksiz bir oyun deneyimi bu. Black Ops 3 Zombies bugüne kadar gördüğünüz en etkileyici Call of Duty Zombies modu olacak; XP tabanlı ilerleme sistemi moda derinlik ve tekrarlanabilirlik katarken Zombies hayranlarının görmeyi umduğu o bağımlılık yapıcı oynanış da değişmeyecek.

 

Call of Duty: Black Ops 3 gerçek bir 3-oyun-1-arada deneyimi sunacak.

6 Kasım 2015 Cuma günü piyasada.

No comments

Bir cevap yazın