Menu

BioShock’un yenilenen açılışını seyredin

BioShock: The Collection Yenilenen Versiyon Karşılaştırma Ffagmanında orijinal BioShock’un ünlü açılış sahnesinin modern konsollar için tamamen yenilenmiş halini seyredebilirsiniz. Bu yeni fragman BioShock, BioShock 2 ve BioShock Infinite’in orijinal konsol versiyonları ile PlayStation 4 ve Xbox One’da çıkacak yeni BioShock serisi arasındaki grafik geliştirmelerini gözler önüne seriyor.

2K sevilen BioShock serisinin üç oyununu da 1080p grafikler ve 60FPS olarak ilk kez PS4 ve Xbox One konsollarına taşıyor ve Yenilenen Versiyon Karşılaştırma Fragmanı da Blind Squirrel Games tarafından yaratılan yeni ve geliştirilmiş dokuları ve çizimleri gösteriyor. BioShock: The Collection15/16 Eylül 2016’da PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.

 

Ayrıca bugün ilk BioShock’un yenilenen versiyonunda Rapture’da bulabileceğiniz Altın Film Makaralarını toplayarak açabileceğiniz Yönetmenin Yorumu serisi “Imagining BioShock”un İlk Bölümü için bir de tanıtım fragmanı yayınlandı. Oyuncular bu Altın Film Makaralarını toplayarak BioShockve BioShock Infinite’in kreatif direktörü Ken Levine ve BioShock’un animasyon şefi ve BioShock Infinite’in animasyon direktörü Shawn Robertson’ın iki saatlik yönetmen yorumlarını izleyebilecekler. 2K, resmi 2K YouTube kanalında BioShock: The Collection’ın çıkışına kadar her hafta iki özel tanıtım videosu yayınlayacak.