Menu

ACTIVISION, CRASH BANDICOOT N. SANE TRILOGY’NİN 2017 İÇİNDE ÇIKACAĞINI DUYURDU

En sevdiğiniz keseli hayvan Crash Bandicoot® geri döndü! Crash Bandicoot® N. Sane Trilogy ile daha heyecanlı, daha mutlu ve dans etmeye daha hazır! Anaheim, Kaliforniya’da düzenlenen PlayStation Experience’de (PSX) duyurulan Crash Bandicoot® N. Sane Trilogy oyunculara her şeyi başlatan üç Crash oyunundaki maceraları yeniden tecrübe etme imkanı veriyor: Crash Bandicoot®, Crash Bandicoot® 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot®: Warped.

 

Vicarious Visions tarafından geliştirilen Crash Bandicoot® N. Sane Trilogy PlayStation 4 için sıfırdan hazırlanıyor ve yepyeni aydınlatmalar, animasyonlar, ortamlar ve yenilenen sinematikler içeriyor. Oyunun eski ve yeni hayranları 90’ların ünlü video oyun ikonunu tamamen yenilenen bu oyun koleksiyonunda görmekten büyük keyif alacaklar.

Dahası, üçleme tam analog kol desteğine, birleşik kayıt ve kontrol noktası sistemine sahip olacak ve bu sayede yeni oyuncular da bu klasik maceralara kolayca adapte olabilecekler. Ayrıca geliştirilmiş bonus bölümler ve zaman denemeleri sayesinde en sıkı Bandicoot hayranları da bu epik üçlemeye bayılacaklar.

 

Activision ve Vicarious Visions üçleme boyunca Crash’in mirasını çeşitli şekillerde onore edecek; bunlar arasında oyunun tamamen elden geçirilmiş ve bolca didgeridoo, ksilofon ve bas dolu soundtrack albümü ve Jess Harnell ve Lex Lang bibi orijinal Crash Bandicoot oyunlarında da görev almış tanınmış seslendirme sanatçılarının kaydettikleri yeni diyaloglar da bulunuyor.

Crash Bandicoot® N. Sane Trilogy 2017 yılı içinde çıkacak. Crash Bandicoot® N. Sane Trilogy hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.crashbandicoot.com adresini ziyaret edin.

 

Crash Bandicoot® N. Sane Trilogy’e kavuşmak için gelecek yıla kadar sabredemeyeceğini düşünen oyuncular ise hemen bugün Skylanders® Imaginators’ta Crash Bandicoot rolünde oynayabilir ve özel Thumpin’ Wumpa Islands bölümünde TNT kutularının, yengeçlerin, tapınak harabelerinin ve Wumpa meyvelerinin keyfini çıkarabilirler. Crash ayrıca yeni Skylanders™ Academy televizyon dizisinin 11. bölümüne de konuk olacak. Crash ve Skylanders hayranları hem yeni oyuna, hem de seriye büyük bir ilgi gösterdiler.