Menu

DRAGON BALL XENOVERSE 2’nin yeni içerikleri açıklandı

DRAGON BALL XENOVERSE 2™ MACERASI ÜCRETLİ VE ÜCRETSİZ GÜNCELLEMELERLE DEVAM EDİYOR!

Dragon Ball deneyiminizi Şubat ayında gelecek göz alıcı yeni içeriklerle daha da ileriye taşıyın!

 

BANDAI NAMCO Entertainment Europe bugün DRAGON BALL XENOVERSE 2’nin yeni içeriklerini açıkladı. Şubat ayında çıkacak olan yeni DLC Paketi ve ücretsiz büyük güncelleme oyunu daha da zenginleştirecek.

Geçmiş tarih değişime uğradı ve Yıkım Tanrısı Champa Conton City’e yaklaşıyor! Sezonluk Kombine bünyesine dahil olan ve ayrı olarak da satın alınabilen bu ikinci ücretli DLC Paketinde oyuncular yeni bir senaryo görevini oynayabilecek ve 6. evren savaşçılarıyla yüzleşecekler. Bu sebeple mücadeleye iki yeni karakter daha katılıyor: Champa ve Vados. Buna ek olarak oyuncular yeni bir bölüm, yeni saldırılar, yeni kostümler, yeni bir taşıt ve daha bir çok yeni içeriğe de sahip olacaklar!

DLC Paketi 2 ile aynı anda sunulacak olan yeni ücretsiz güncelleme de yeni kostümler, aksesuarlar, saldırılar, yeni level sınırı, yeni dünya turnuvası kuralları ve fazlasını tüm oyunculara sunacak!

Bu güncellemeler ve genel olarak DRAGON BALL XENOVERSE 2 hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen resmi web sayfasını ziyaret edin: www.dragonball-videogames.com.