Menu

TOM CLANCY’S THE DIVISION 1.7 GÜNCELLEMESİ ÇIKTI

Ubisoft® Tom Clancy’s The Division’ın 1.7 güncellemesinin çıktığını duyurdu. Güncelleme tüm oyuncular için ücretsiz olacak ve konsollarda ve Windows PC’de aynı anda çıkacak.

1.7 güncellemesinde şu özellikler olacak:

  • Global Etkinlikler –Güncelleme ile oyuncular, zamanla sınırlı etkinliklerde oynamak için yeni yollar bulmaya zorlayan bir etkinlik sistemi getiriyor. Yeni Etkinlikler düzenli olarak yapılacak ve tamamlandığında özel ödüller verilecek. Oyuncular ayrıca, bazı görevler ve saldırılar için ek tamamlayıcılar etkinleştirebilecek böylece daha çok ödül kazanma şansı yakalayacaklar.
  • Commendations – Daha önce Feats olarak adlandırılan Commendationlar oyunculara bir dizi görevler ve ödüller veren bir başarı sistemidir.
  • Encrypted Caches – Zulalar, içinde rasgele kişiselleştirme öğeleri ve yüz ifadeleri bulunan yağma kutularıdır. Oyuncular, dünyadaki anahtarları toplayarak zulaları edinebilir veya Premium Credit ile satın alabilirler.
  • Yeni Kıyafet ve Özelleştirme Seçenekleri –Sınıflandırılmış Kıyafet setleri, yeni yüz maskeleri ve kol bantları bulunuyor. Oyuncular ayrıca Barbershop’da karakterlerini ücretsiz olarak özelleştirebilecekler.
  • Survival DLC iyileştirmeleri –Yeni puanlama eşyaları, oyuncuların daha yüksek puanlar kazanmalarını sağlayacak. Ödül ekonomisi de yeniden düzenlendi böylece zaman yatırımı diğer aktiviteler ile eşit olacak.