Menu

STAR WARS™ BATTLEFRONT™ TÜM GALAKSİDE 20 KASIM 2015 TARİHİNDE ÇIKIYOR

Star Wars Battlefront_4-17_C

STAR WARS™ BATTLEFRONTTÜM GALAKSİDE 20 KASIM 2015 TARİHİNDE ÇIKIYOR

 

EA, DICE ve Lucasfilm Sizi Star Wars™ Savaş Fantezilerinizi Gerçekleştirmeye Davet Ediyor

Yeni Star Wars™ Battlefront™ Fragmanını Hemen Seyredin

 

Bir Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) stüdyosu olan DICE™ ve Lucasfilm Star Wars™ Battlefront™’un Avrupa’da 20 Kasım 2015’ten itibaren piyasada olacağını duyurdu ve merakla beklenen oyunun ilk fragmanı Star Wars™ Celebration’daki binlerce katılımcının önünde gösterildi. Lucasfilm ile ödüllü Frostbite™ oyun motorunu bir araya getiren Star Wars Battlefront fotorealistik görseller ve ikonik Star Wars™ mekanlarında geçen epic aksiyon sahneleri içeren inanılmaz derecede otantik ve etkileyici bir interaktif deneyim sunacak. Star Wars Battlefront’un http://starwars.ea.com/battlefront adresinde yayınlanan fragmanından oyunun oyun içi motoruyla nasıl canlandırıldığını görebilirsiniz.

 

“Dünyanın dört bir yanındaki pek çok kişi gibi DICE’taki herkes de Star Wars evreninin büyük hayranları,” diyor Star Wars Battlefront Kıdemli Yapımcısı Sigurlina Ingvarsdottir. “Bir Star Wars projesi üzerinde çalışmak ve çok sevdiğimiz bu evrenin jenerasyonumuza ve yeni Star Wars hayranlarına temsilinde yardımcı olmak gerçek bir onur. Lucasfilm’in bizimle paylaştığı bilgisi ve sağladığı erişim ve ekibimizin tutkusu ve yeteneği sayesinde sizi hep hayalini kurduğunuz o Star Wars savaşlarının tam ortasına bırakacak mükemmel bir oyun sunmayı planlıyoruz.”

 

Star Wars Battlefront oyuncuların bir çok kahramanlık anını yaşamalarını ve heyecanlı savaş fantezilerini gerçekleştirmelerini sağlayacak – tabancalar kullanabilecek, speeder motorları kullanacak, AT-AT’leri yönetecek, hatta TIE Fighter ve Millennium Falcon kullanacaksınız. Bu savaşlar aralarında Endor, Hoth, Tatooine ve ilk kez karşınıza çıkacak bir gezegen olan Sullust da dahil olmak üzere Star Wars evreninin en ikonik gezegenlerinden bazılarında geçecek. Oyuncular orijinal üçlemeden Darth Vader ve Boba Fett gibi en ünlü karakterlerden bazıları olarak oynayabilecekler. Star Wars Battlefront farklı tür savaşlar için geniş kapsamlı 40 kişilik çokluoyuncu modlarından, tek başınıza veya çevrimdışı bölünmüş ekran ya da çevrimiçi işbirlikli oynayabileceğiniz modlara kadar bir çok mod içerecek.

 

Star Wars Battlefront Türkiye’de PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox One™ oyun ve eğlence sistemi için ve PC için  20 Kasım tarihinde satışa sunulacak.  Star Wars Battlefront sohbetlerine katılmak için lütfen www.facebook.com/EAStarWars adresini beğenin, bizi www.twitter.com/EAStarWars adresinden takip edin veya http://starwars.ea.com/newsletter adresinden resmi EA Star Wars bültenine abone olun.

ada

No comments

Bir cevap yazın