Menu

#PESetmedenberline TÜRKİYE PES TURNUVASI BAŞLADI !

PES LİGİ SENİN ŞEHRİNE GELİYOR!

Dünyanın en popüler futbol oyunu Pro Evolution Soccer 2015’in en büyük turnuvası başlıyor… Şampiyon finalde Berlin’de yarışıyor!

PES Ligi’nde ilk durak Eskişehir!

Dünyanın en popüler futbol oyunu Pro Evolution Soccer 2015, futbol tutkunlarını bir araya getirecek muhteşem bir etkinliğe hazır mısın? 21 Mart – 10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Türkiye’nin dört büyük ilinde gerçekleştirilecek organizasyonlarla, futbol tutkusu doyasıya yaşanacak.

Turnuvanın ilk etabı ise Eskişehir’de başlıyor. Ön elemeler 21 ve 22 Mart tarihlerinde gerçekleşecek ve 28-29 Mart’ta Özdilek AVM’de yapılacak şehir finali ile İstanbul’da büyük finalde oynamaya hak kazanacak ilk isim de belli olacak!

Parmaklarınızı inanılmaz bir mücadele için hazırlayın… İstanbul’daki büyük finalde ve ardından Berlin Olimpiyat Stadı’ndaki görkemli finalde ülke şampiyonlarına karşı efsane maçlar oynayama şansı seni bekliyor. Ayrıca turnuva kapsamında her şehirde birinciye PlayStation®4 ve ikinciye PlayStation®3 konsol hediye edilirken, tüm katılımcılar da sürpriz hediyeler ve Teknosa hediye çekleri kazanma fırsatı yakalayacak

Hemen kayıt olmak için tıklayın: http://aralga.me/pes-ligi

No comments

Bir cevap yazın