Menu

Mafia III’e Gelecek Olan Çıkış Sonrası İçeriğe Bir Bakış

New Bordeaux büyük bir yer – dopdolu bir tarihi ve keşfedilmeyi bekleyen gizli ara sokakları var. Mafia III’ün dünyasını hazırlarken canlı hissetmesini ve sizinle birlikte büyümesini istedik. Oyunu satın alan herkese sunacağımız ücretsiz yeni içeriklerle tam da bunu sağlayacağız. Eğer New Bordeaux’da geçirdiğiniz zaman hoşunuza gidiyor ve ayrılmak istemiyorsanız Mafia III için eşsiz hikaye paketleri üzerinde de çalıştığımızı bilmelisiniz.

Öncelikle “ücretsiz, yinelenen içerik” hakkında konuşalım. Mafia III’ü satın alan herkes için – ister ön sipariş yoluyla, ister ilk gün, ister sonradan almış olsunlar – oyun çıktıktan sonra ücretsiz yeni özellikler ve içerikler sunmaya devam edeceğiz. Aşağıda sabırsızlıkla bekleyeceğiniz yeniliklerden birkaçını okuyabilirsiniz:

ÜCRETSİZ! Yeni Karakter Giysileri
Sizlerden, yani hayranlarımızdan en çok talep alan isteklerden biri Lincoln’ün giysisi değiştirebilmek oldu. Bu özellik geliyor! Yeni giysiler sayesinde Lincoln tarzınıza daha uygun olarak giyinebilecek.

Yeni, ÜCRETSİZ Silahlar
Oyunun çıkışından 30 gün sonra herkes “Judge, Jury and Executioner” altın silah paketine sahip olacak.

DAHA FAZLA Araba Özelleştirmesi
Hey, araba tutkunları: Mafia III’te mevcut olan araç geliştirmelerini yeni özelleştirme seçenekleri ile arttırıyoruz. En sevdiğiniz aracı yeni lastikler, şahsınıza özel plakalar ve boyalar ile kişiselleştirebileceksiniz. E evet, araçlarınızın performanslarını arttırmak için de daha fazla seçeneğe sahip olacaksınız.

ÜCRETSİZ YARIŞLAR!
Süslediğiniz filonuzla şehre gelin ve yarış serisine katılın. Burada para, arabanız için yeni özelleştirme seçenekleri ve müthiş ödüller kazanabilirsiniz. Yarışların nasıl işleyeceğine dair detayları ileride açıklayacağız.

…ve daha bir çok ücretsiz içerik!

NEW BORDEAUX’DAN YENİ HİKAYELER

2K’daki bizler de sizin gibi oyuncularız. Bir oyunu bitirip daha fazlasını istemenin ne demek olduğunu iyi biliriz – daha fazla hikaye, daha fazla mekan, daha fazla aksiyon. 7 Ekim öncesinde Mafia III üzerindeki son düzeltmeleri yaptıktan sonra yeni hikaye paketleri üzerinde çalışmaya başlayacağız. Bunlar Lincoln Clay’in New Bordeaux’da geçirdiği zaman ile ilgili daha fazla bilgi verecek olan apayrı deneyimler sunacak. Bu hikayeler gösterecek ki Lincoln’u karşı karşıya kaldığı tek tehdit İtalyan Mafyası değil…

Üzerinde çalıştığımız ücretli üç genişleme paketi hakkında ufak bilgiler verecek olursak…

“Faster, Baby!”

Lincoln eski aşkı Roxy Laveau ile birlikte New Bordeaux’nun dışında İnsan Hakları aktivistlerini terörize eden yozlaşmış Şerif’i görevinden indirmeye çalışırken sahnede hızlı arabalar, dramatik kovalamacalar ve cesur sürüşler olacak.

 

“Sign of the Times”

Bir dizi ayinsel cinayet New Bordeaux’ya korku salıyor. Peder James’in isteği üzerine Lincoln bundan sorumlu tarikatın peşine düşecek ve bu macera onu eski nehir kolunun karanlık kalbinden, şehrin fakir mahallelerinin uyuşturucu güdümündeki karşı kültürüne götürecek.

 

“Stones Unturned”

Acımasız bir rakip New Bordeaux’da tekrar ortaya çıkınca Lincoln CIA ajanı John Donovan ile güçlerini birleştirerek Vietnam’ın savaş dolu ormanlarında başlayan bir kan davasını sonuçlandırmaya çalışacak.

New Bordeaux’ya eklenen yeni hikaye ve karakterlere ek olarak suç imparatorluğunuzu genişletip farklılaştıracak yeni aktiviteler de bulacaksınız. Bu paralı genişleme paketleri temalarına uygun özel araçlar, silahlar, giysiler ve yarışlar da sunacak.

Ayrı satılan veya Mafia III’ün Deluxe veya Collector’s Editions versiyonları ile gelen Season Pass sahibiyseniz bu üç hikaye paketine ve beraberinde gelen silahlara, araçlara ve oyun özelliklerine de sahip olacaksınız. Eğer Season Pass satın almak istemiyorsanız hiç sorun yok, çünkü bu hikaye paketlerini tek tek ayrı olarak da satın alabileceksiniz.

7 Ekim’de New Bordeaux’da görüşmek üzere!