Menu

Grim& The Grave Yeni Fragman

Çok satan Call of the Beastmen’in ardından Total War: WARHAMMER’ın ilk Lord Paketi Warhammer Fantasy Battles’tan iki Efsanevi Lordu oyuna ekliyor – İmparatorluk için Volkmar the Grim ve Vampire Kontlar için Helman Ghorst. Bu ikiliye ek olarak The Grim & The Grave ayrıca oyuna iki de yeni lord türü ekliyor: Vampire Kontlar korkutucu Strigoi Ghoul King’e, İmparatorluk ise tüm savaşçı rahiplerin en kudretlisi Arch Lector’e kavuşacak.

Ayrıca hem İmparatorluk, hem de Vampir Kontların birim kadroları da ikişer yeni birimle genişleyecek. The Knights of the Blazing Sun ve becerikli Free Company Militia İmparatorluğa katılırken, Vampire Kontların safları da korkunç Corpse Cart ve dengesiz Mortis Engine sayesinde karanlık büyü desteğiyle güçleniyor. Her iki fraksiyonun kadroları da savaştaki becerileri Eski Dünya yıllıklarında ölümsüzleştirilmiş, özel yetenek ve kişilik özelliklerine sahip eşsiz birim varyantları Regiments of Renown ile daha da genişleyecek.

Total War: WARHAMMER’ın ücretsiz içerik programı kapsamında The Grim and The Grave ile gelecek olan güncellemede oyuna yeni savaş haritaları ve tüm oyuncuların kullanabileceği ücretsiz efsanevi Lord Vlad Carstein de eklenecek. İlk ve muhtemelen en büyük Vampire Kontlarından biri olan Vlad, Lore of Vampires’ın en önemli uygulayıcılarından biri ve emrindeki tüm birimlere Vanguard Deployment özelliği kazandırabiliyor. Vlad’ın İmparatorluk tahtına duyduğu arzu Mannfred’den bile daha üst seviyede.

The Grim & The Grave aşağıdaki içeriğe sahip biçimde 1 Eylül’de yayınlanacak:

  • İki yeni Efsanevi Lord…
  • …ve yeni görev zincirleri, büyü eşyaları ve yetenek ağaçları
  • İki yeni Lord türü
  • Beş yeni savaş alanı birimi ve varyantları
  • 18 elit Regiments of Renown birimi
  • Tüm oyuncular için ücretsiz Efsanevi Lord ve beş yeni savaş haritası

Total War: WARHAMMER en hızlı satan Total War oyunu olmaya devam ediyor.