Menu

FOR HONOR’UN 2. SEZONU SHADOW & MIGHT ÇIKTI  

Ubisoft® For Honor ™ İkinci Sezon, Shadow & Might’ın tüm platformlarda çıktığını açıkladı.
Shadow & Might, iki yeni kahraman, iki ekstra harita, tüm kahramanlar  için yeni kıyafetler ve oyun güncellemesi içeren yeni bir içerik sunuyor.
Shadow & Might ile For Honor’a zengin bir içerik geliyor:
  • Shinobi (Samuray Suikastçı): Shinobi, savaş alanında manevra yapmakta ustadır. Salto yapabilen, takla atabilen, sıçrayabilen ve super hız yetenekleriyle donatılmış olan Shinobi hiper çevik ve hareketli kahramanlardır. Düşük canları ve savunmada zorluk çekmeleri onları savunmasız bırakabilirken, çevikliği ve uzun menzilli saldırıları savunma eksikliklerini yeterince telafi eder. Zincir bağlı bir oraktan oluşan geleneksel Japon silahı kusarigama kullanırlar. Kusarigama’yı atma ve geri çekme yetenekleriyle kahramanlar arasında en uzun menzile sahiptirler.
  • Centurion (Şövalye Hibrid): Centurionlar savunmayı aşırmak ve düşmanın dayanıklılığını tüketmek konusunda ustalaşmış yakın menzil savaşçılardır. Kısa menzilleri, rakiplerin dengesini bozmak için onlara yakınlaşmayı gerektirir. Düşmanlar sendelediğinde, Centurion yüksek hasarlı atlama saldırısı ile onları hırpalayabilir. Standart sayıda gladius’a sahip Centurion, yakın menzilli saldırıları gerçekleştirmek için son derece uygundur.
  • Yeni Haritalar: İkinci Sezon ayrıca Forge ve Temple Garden çok oyunculu haritalarını da içeriyor. Forge, Ashfeld’in gücünü ve Şövalye savaş makinesinin kuvvetini temsil eder.Temple Garden ise Myre’nin güzelliğini ve uyumunu bünyesinde barındırır ancak o zamandan beri Samuray savaş alanına dönüşmüştür. İki haritada da tüm çoklu oyun modları bulunur.
  • Kıyafet Revizesi: Shadow & Might’da, kullanışlı olmayan ya da diğer statlar tarafından gereksiz duruma getirilen statlar yenilendi ve  aynı zamanda hiçbir stat kategorisinin daha güçlü olmaması sağlandı. Ayrıca oyuncular artık bireysel kategorilerdeki belirli yüzde artışlarını da görebilecek.
  • Epik Seviye Kıyafet: Kıyafet sisteminin yenilenmesiyle tamamen yeni bir seviye olan ve maksimum kıyafet skorunu 108’den 144’e çıkaran Epik kıyafet geliyor.
  • Genişletilmiş Fraksiyon Savaşı: Çapraz platform metagame içinde dokuz yeni bölgenin tanıtılmasıyla  Fraksiyon Savaşı haritasında değişiklikler olacak. Çeşitli ödüllerin yanısıra, 12 haftalık Fraksiyon Savaşı kimin gerçekten üstün olduğunu da belirleyecek.