Menu

FINAL FANTASY XIV’ÜN OYUNCU SAYISI 6 MİLYONU AŞTI

 

3.35 Yaması Gittikçe Büyüyen Oyuncu Topluluğuna Heyecan Verici Yeni İçerikler Sunuyor

 

SQUARE ENIX® bugün başarılı FINAL FANTASY® XIV’ün üç yıldan kısa süre içinde, ücretsiz deneme oyuncuları hariç, tüm dünyada altı milyondan fazla oyuncuyu kendisine çektiğini duyurdu. Bu oyuncu sayısı, düzenli içerik güncellemelerinden memnun olan oyuncu camiasını yansıtıyor.

 

Ulaşılan bu önemli sayı bugünkü 3.35 yaması ve 25 Temmuz ile 30 Ağustos tarihleri arasında tüm dünyada geçerli olacak ücretsiz giriş kampanyası duyurusuyla aynı güne denk geldi. Bu kampanya sayesinde aboneliği bitmiş oyuncular yeni içeriği denemek için beş güne sahip olacaklar.

ff14.1

3.35 Yaması yeni ve eski oyuncuların FINAL FANTASY® XIV’te benzersiz bir macera yaşamak için bir araya gelecekleri Deep Dungeon: The Palace of the Dead zindanını sunuyor. Dört kişiye kadar olan gruplarla girilecek olan Palace of the Dead oyuncuların deneyim kazanmak için çeşitli düşmanlarla savaşacakları, tuzaklarla karşılaşacakları ve baş düşmanları yenmeye çalışacakları planlanmış içerik güncellemelerinden yalnızca ilki. Zindanda rasgele yaratılmış haritalar ve çok sayıda kat bulunacak ve her oyuncu yeni ilerleme sistemiyle birlikte 1. level olarak başlayacak. Zindanda daha derinlere ilerleyen oyuncular bir yandan Palace of the Dead’in gizemini çözmeye çalışırken, bir yandan da ekipmanlarını güçlendirmeye çalışacaklar.

 

Ücretsiz giriş kampanyası, kampanya döneminden 30 veya daha fazla gün önceden beri aktif olmayan, kayıtlı oyunculara açık olacak. Aktif aboneliğe sahip oyuncular bu kampanyadan yararlanamayacak. Ücretsiz giriş dönemi en fazla beş gün; ilk giriş yapılan gün baz alınarak beş gün sonra sabah 07:59’a kadar sürecek.