Menu

PES-FCBarcelona Ortaklığı

Ödüllü PES futbol simülasyonu serisinin yaratıcısı Konami Digital Entertainment B.V. FC Barselona ile en üst seviyede ortaklığa gittiklerini açıkladı.

“Bu bizim niyetimizi açık biçimde gösteriyor,” diye açıklıyor Konami Digital Entertainment B.V. Başkanı Tomotada Tashiro. “Barselona’nın kalibresinde bir takımla yakından çalışarak PES serisini dünya çapında dev bir taraftar kitlesine tanıtabileceğiz. Bu ortaklık günümüz futbolunun en iyi oyuncularına ve dünyanın en saygıdeğer ve başarılı takımlarından birine erişim sağlayacak. PES serisi gerçekçiliği ve kontrolüyle ünlü bir seri; böylesine yetenekli bir takım ile bu yeteneği takdir eden bir oyun arasındaki uyum da tam anlamıyla kusursuz diyebilirim.”

FCB image

KONAMI ve FC Barcelona arasında yapılan Premium Partnerlik anlaşmasına göre KONAMI kulübün yıldızlarına kapsamlı biçimde erişebilecek ve maç günlerinde de önemli ölçüde görünürlük kazanacak. KONAMI takımın Camp Nou stadının çevresinde ve içinde özel reklam alanlarına ve ayrıca PES 2017 ile başlayarak, mobil oyunlar da dahil olmak üzere tüm PES oyunlarında ve PS markalı yayınlarda FC Barcelona’nın efsanevi stadyumunu bire bir yaratmak için özel hakka sahip olacak.

“Artık takımımızın resmi Premium Partneri olan KONAMI ile bu anlaşmayı imzalamış olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz ” diyor FC Barcelona Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Manel Arroyo. “KONAMI, FC Barcelona ismini oyunun milyonlarca oyuncusuna ulaştıracak olan stratejik ortağımız. PES serisinin gelecekteki oyunlarında takımımızın, futbolcularımızın ve Camp Nou’nun mükemmel biçimde canlandırılmış olduğunu görmeyi umuyoruz.”