Menu

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

ghostrecon!

 

Ubisoft E3 şenliklerin, çok satan Tom Clancy’s Ghost Recon serisinin en yeni oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands’in yeni fragmanı ile start verdi.Wildlands’in yeni fragmanı ile start verdi.

 

Ubisoft Paris tarafından geliştirilen Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands yaptıklarınıza tepki verecek devasa bir açık dünyada geçen, tamamen tek başınıza veya dört oyuncuya kadar işbirlikli olarak oynayabileceğiniz ilk askeri nişancı oyunu. Oyuncular şiddet yanlısı Santa Blanca uyuşturucu karteli tarafından narkotik diyarına dönüştürülmüş Bolivya’yı ziyaret edecekler.

 

Düşman hattının gerisine gönderilen Ghost birimleri Santa Blanca’nın kartel operasyonlarını çökertmeye, uyuşturucu baronları ile yozlaşmış hükümet arasındaki ittifakı bozmaya ve Bolivya halkını Santa Blanca’nın acımasız lideri El Sueño’nun zulmünden kurtarmaya çalışacaklar. Oyuncular bunu gerçekleştirmek için görevlerini diledikleri gibi oynama imkanına sahip olacaklar ve yaptıkları eylemlere bağlı olarak oyun dünyasının da tepki verdiğini görecekler.

 

“Tom Clancy serisinin oyun kısmı olarak en çok önem verdiğimiz husus, gerçekçilik. Öncelikli amacımız Ghost biriminin Bolivya’nın çok yönlü arazilerinin sertliğiyle başa çıkabilecek yetenekte, inandırıcı bir özel kuvvet olarak sunmaktı,” diyor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’in Kreatif Direktörü Eric Couzian. “Ghost birimleri birer hayatta kalma uzmanı ve avcılar; her tür ortama karışabilen ve dehşete düşmüş düşmanlarının akıllarında bıraktıklarının dışında geriye hiçbir iz bırakmayan askerler. Oyuncuların bu gücü hissetmelerini istiyoruz.”

 

Standart oyun ve özel versiyonların ön sipariş detayları ileriki tarihlerde duyurulacaktır.