Menu

STAR WARS™ YENİ DISNEY INFINITY 3.0 İÇİN GÜÇLERİNİ DISNEY, DISNEY•PIXAR VE MARVEL İLE BİRLEŞTİRİYOR!

INF3_Logo_BlackhtliDisney Interactive’in Çok Satan Video Oyun Serisinin En Yeni Versiyonunda Beş Oyun Seti, Yeni Oyuncak Kutusu Genişleme Oyunları ve The Walt Disney Company Bünyesinden En Sevilen Karakterler Yer Alacak

Disney Interactive bugün 2014’ün en çok satan “oyuncak / video oyun hibridinin” yeni versiyonu olan Disney Infinity 3.0’de Star Wars evreninin de Disney, Disney•Pixar ve Marvel’a katılacağını duyurdu. Disney Infinity 3.0 Başlangıç Paketi bu sonbaharda piyasada olacak ve Disney Infinity 3.0 çocuklara ve ailelere Disney Infinity’nin bugüne kadar sunduklarından çok daha çeşitli bir oynanış ve daha geniş içerik sunacak:

 

  • Birincisi Bölüm I-III, ikincisi orijinal üçleme olan Bölüm IV-VI ve üçüncüsü Star Wars™: The Force Güç Uyanıyor™’a dayanan üç Star Wars Oyun Seti.
  • Yakında vizyona girecek olan Ters Yüz’e dayanan Disney•Pixar Oyun Seti ve içinde Hulk-Ezer, Iron Man, Ultron ve diğer Marvel karakterlerinin bulunduğu Marvel Oyun Seti de dahil olmak üzere farklı oynanış ve ortamlar sunacak olan Ek Oyun Setleri
  • İki yeni Oyuncak Kutusu Genişleme Oyunu içeren tamamen yenilenmiş Oyuncak Kutusu: Toy Box Speedway (gokart yarışı) ve Toy Box Takeover (aksiyon-macera)
  • Mickey ve Minnie, Tron: Efsanesi’nden Sam Flynn ve Quorra, Mulan ve Olaf gibi The Walt Disney Company bünyesinden sevilen karakter figürleri

 

Disney Infinity oyuncuların Disney, Pixar, Marvel ve Star Wars karakterlerini tek deneyimde birleştirebilecekleri yegane oyun,” diyor Disney Interactive Başkanı James Pitaro.  “Geçmiş, günümüz ve gelecekten en ikonik hikayelerden ve karakterlerden bazılarını içeren otantik bir Star Wars oyun deneyimi yaratmak için Lucasfilm’le birlikte çalıştık.”

PS_Announce_Ss_MaulObi

Her bir Star Wars Oyun Seti farklı deneyimleri, farklı oynanış, ortam ve karakterler sunacak. Star Wars: Twilight of the Republic Oyun Seti Jedi’ların güçlerinin zirvede olduğu bir dönemde geçecek ve oyuncular Ahsoka Tano, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda ve Darth Maul’un yanında Güç™ ve Işın Kılıçları™ kullanarak epik savaşlara katılacak ve savaş yeteneklerini geliştirecekler. Star Wars: Rise Against the Empire Oyun Seti oyuncuları Luke Skywalker, Prenses Leia Organa, Han Solo, Chewbacca ve Darth Vader ile galakside görevlere çıkaracak, X-Wing veya Millennium Şahini kullanarak savaşmalarını sağlayacak ve Tatooine, Hoth ve Endor gibi gezegenlerde kara görevlerine katılmalarına imkan sağlayacak. Buna ek olarak oyuncular tüm Star Wars Oyun Setlerinde tüm Star Wars karakterleriyle oynayabilme imkanına da sahip olacaklar.

 

Star Wars nesiller boyunca devam eden bir seri ve Disney Infinity 3.0 da ailelere ve serinin hayranlarına en sevdikleri Star Wars anlarını yeniden yaşama şansı veriyor,” diyor Disney Infinity Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü John Blackburn.  “Star Wars, Ters Yüz ve yeni Disney ve Marvel karakterlerinin de eklenmesiyle Disney Infinity 3.0 bugüne kadar ki en tutkulu ve en geniş kapsamlı oyunumuz olacak .”

 

Disney Infinity 3.0 ayrıca oyuncuların daha geniş oynanış deneyimleri – platform, yarış, çiftlik simülasyonu gibi – arasından seçim yapmalarını sağlayacak olan yepyeni 3-D Oyuncak Kutusu Merkezi özelliğiyle geliyor. İki yeni çokluoyuncu Oyuncak Kutusu Genişleme Oyunu Toy Box Takeover ile aksiyon-macera oyunu, Toy Box Speedway ile ise gokart yarışları geliyor ve çocuklar ve aileleri bu oyunlarda popüler Disney, Disney•Pixar, Marvel ve Star Wars karakterlerini bir arada kullanabilecekler.

TB_Announce_Ss_Hulk_ENG

Disney Infinity 3.0 Ninja Theory, Sumo Digital, Studio Gobo ve United Front Games işbirliğiyle Avalanche Software tarafından geliştiriliyor ve PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemleri, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi, Nintendo Wii U™ sistemi, PC ve iOS ve Android cihazlar için piyasaya çıkacak.

 

Disney Infinity 3.0 Başlangıç Paketi içinde Disney Infinity 3.0 Tabanı ve video oyun yazılımı, Star Wars: Twilight of the Republic Oyun Seti, Ahsoka Tano ve Anakin Skywalker karakter figürleri ve PC ve mobil cihazlar için içerik açacak olan web şifresi kartı bulunacak. Diğer Disney Infinity 3.0 Oyun Setleri, figürler ve Oyuncak Kutusu Genişleme Oyunları ayrı satılacak.

 

Disney Infinity 1.0 ve 2.0 versiyonlarındaki tüm figürler ve Güç Diskleri yenilenen Oyuncak Kutusunda Disney Infinity 3.0 ile uyumlu olacak ve ilk kez Güç Diskleri seriye-özel dörtlü paketler halinde etiketlenmiş şekilde satılacak. Ek Disney, Disney•Pixar, Marvel ve Star Wars figürleri ve Oyun Setleri de önümüzdeki aylarda duyurulacak.

 

STAR WARS © & ™ Lucasfilm Ltd.  Tüm Hakları Saklıdır.

No comments

Bir cevap yazın