Menu

PES 2018 Geliyor

Konami Digital Entertainment B.V. başarılı futbol serisinin en yeni oyunu olan PES 2018’I 14 Eylül 2017 tarihinde yayınlayacak. Yayıncı, yeni oyun ile yüksekleri hedefliyor ve ödüllü seri üzerinde bunun için oldukça kapsamlı değişiklikler yapılmış.

PES serisini ev sistemlerindeki en gerçekçi ve en yenilikçi futbol oyunu olarak konumlandırmış olan KONAMI, önceden atılmış temellerin üzerine çıkan yepyeni öğelerle karşınıza çıkacak. PES 2018’in “Efsanelerin Doğduğu Yer” sloganını kendine temel alan yeni oyun yeni özellikler, yeni oynanış şekilleri, konsol versiyonlarının koyduğu standardı sunan PC versiyonu ve rakipsiz oyun deneyimi ile gelecek.

PES 2018 son 10 yıldaki diğer PES oyunlarından çok daha fazla yenilik getirecek ve oyunun dokunulmadık hiçbir yanı kalmayacak. Oyunun özünde oyuncuların sahadaki aksiyon üzerinde mutlak kontrol sahibi olmalarını sağlayan ve aynı gerçek hayattaki futbolcular gibi davranan, hareket eden ve tepkiler veren futbolcuları yönettikleri o ünlü oynanış tarzı yatacak. Kontrol sistemleri üzerinde yapılan yenilikler oyunun akıcılığını arttırırken, yeni kullanıcı arayüzü de PES 2018’in çeşitli kısımlarına daha rahat erişim sağlayacak.