Menu

Overwatch’un Horoz Yılı kutlamaları başladı

Horoz Yılına Hoş Geldiniz

Ailenizi, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi toplayın ve Horoz Yılına katılmaya hazır olun!

Overwatch’un Ay Yeni Yılı kutlamaları başladı ve bu mevsimsel etkinliğin sizlere mutluluk, refah ve (en önemlisi) bol eğlence getirmesini umuyoruz. Önümüzdeki üç hafta boyunca oyuncular 100’den fazla temalı kozmetik eşya toplayabilecek, Lijiang Tower’da havai fişek gösterilerinin tadını çıkarabilecek ve Overwatch’un en yeni kapışma modunda bayrağı kapmak için birlikte uğraşabilecekler.

Bol Şans ve Servet Sizi Bekliyor

Bugünden başlayarak oyundaki tüm Ganimet Kutuları özel olarak paketlenmiş Ay Ganimet Kutularına dönüştü ve içlerinde Palanquin D.Va ve Wukong Winston gibi yeni kostümlerin de dahil olduğu onlarca hediye bulunuyor!

Önceki etkinliklerde olduğu gibi Ay Ganimet Kutuları da kazanılabilecek veya satın alınabilecek ve her kutuda Horoz Yılı koleksiyonumuzdan en az bir eşya bulunacak – ve bunlar arasında profil ikonları, spreyler, zafer pozları, mimikler, giriş introları, kostümler ve çok daha fazlası bulunuyor! Her bir mevsimlik Ganimet Kutusunun içeriği rasgele belirlense de, etkinlik süresi boyunca Kahraman Galerisinden de çeşitli özelleştirme seçeneklerini açabilirsiniz.

Bir öğeyi açtığınızda sonsuza kadar sizin olacak, yani isterseniz yıl boyunca Horoz Yılını kutlayabilirsiniz. Ancak koleksiyon 13 Şubat’ta kasasına geri dönecek, dolayısıyla en sevdiğiniz oyun cihazını açıp çok geç olmadan sizi bekleyen servetleri karşılamalısınız!

Horozu Kapın

Birinci sınıf bir kapışma modu olmayan bir etkinlik mi olurmuş, Horoz Yılında da bu geleneği sürdürüyor ve Overwatch’a gerçek bir klasiğin yeni yorumunu ekliyoruz: Bayrağı Kap

Horozo Kap modunda takımlar Lijiang Tower’da karşı karşıya gelecekler ve düşman bayrağını ele geçirmeye çalışacaklar (rakibiniz de aynı şey için uğraşacak). Bu yüksek tempolu kapışmada takım kurarken yaratıcı olmalı ve hem saldırı hızına, hem de savunma dayanıklılığına sahip bir kadro oluşturmalısınız.

Kutlamalar Başlasın

Sosyal medya hesaplarımızdan da Ay Yeni Yılını kutluyor olacağız, extra şans için bizi Twitter, Facebook, ve Instagram üzerinden takip etmeyi unutmayın ve en yeni oyun haberleri için de gözünüzü playoverwatch.com adresinden ayırmayın!

Overwatch’un Horoz Yılı PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da başladı. Hepinize bol başarı diliyor ve sizi oyunda görmek için sabırsızlanıyoruz.

Video için: https://www.youtube.com/watch?v=q70TAR_oFSs