Menu

FOR HONOR ÜÇÜNCÜ SEZONU “GRUDGE & GLORY” 15 AĞUSTOS’TA GELİYOR

Ubisoft For Honor Üçüncü Sezonu “Grudge & Glory” ‘nin 15 Ağustos’ta tüm platformlarda eşzamanlı olarak başlatılacağını açıkladı. “Grudge & Glory”, yeni kahramanlar, haritalar, kıyafetler, sıralı oyun ve oyun güncellemeleri birlikte bugüne kadarki en geniş güncellemeyi getiriyor. Tüm haritalar ve oynanış güncellemeleri Üçüncü Sezon başlangıcında oyunculara ücretsiz olacak. Yeni kahramanlar, gururlu Highlander ve korkusuz Gladyatör, 15 Ağustos’da Season Pass sahipleri için ücretsiz olarak sunulacak, diğer oyuncular ise 22 Ağustos’ta 15.000 Steel karşılığında satın alabilecek. Üçüncü sezonun çıkışı For Honor’un geliştirme programının ilk adımı olacak, Kasım ayında bir sezon daha yayınlanacak.

 

Şövalyeler, Vikingler ve Samurai arasındaki bitmeyen savaşa iki yeni ölümcül kahraman katılıyor.

  • Highlander (Viking Hybrid) – Highlander, iki farklı dövüş şekli arasında geçiş yapabilen kahramanlardır. Savunma formları karşı atak ve değiş tokuş darbelerine olanak sağlarken saldırgan formları ölümcül saldırılarını yaparken blok yapma gücü veriyor. Oyundaki en ağır ve uzun kılıcı kullanması Highlander’a kuvvet ve menzil arasında ölümcül bir kombinasyon kazandırıyor.

 

  • Gladiator (Knight Assassin) –Üç dişli mızrak ve kalkan kullanan Gladyatörler spor için öldürerek yaşıyorlar ve şimdi acımasızlıklarını ve yeteneklerini savaşa taşıyorlar. Hafif zırh giyen Gladyatörler, saldırmak ve sersemletmek için rakiplerini yumruklayabilirler. Uzun süren dayanıklılıkları ve kısaltılmış yetenek bekleme süreleri onları son derece çevik ve tehlikeli rakipler haline getirmiştir.

 

İki yeni savaş alanı olan Sentinel ve Viking Village, dünya haritasına eklenecek. Her iki harita da oyuncuları araziyi ustalıkla kullanmaya ve çevrelerinden her zaman haberdar etmeye zorlayacak benzersiz ve ölümcül bir tehlike oluşturuyor. Ayrıca, Üçüncü Sezon, yeni efsanevi bir giysi tanıtacak ve tüm Kahramanları’ın max ününü 40’a yükselterek oyunculara Kahramanları için daha çok özelleştirme seçeneği sunacak.