Menu

AZEROTH, LEGION™’IN GÖLGESİ ALTINDA YANIYOR

YENİ WORLD OF WARCRAFT® GENİŞLEME PAKETİ ÇIKTI!

 

Warcraft® destanının en yeni bölümünde Demon Hunter kahraman sınıfında ustalaşın, güçlü Artifact silahlarını kuşanın ve Broken Isles’ın gizemlerini keşfedin

 

Gökyüzünden fel ateşi yağmuru yağıyor ve korkunç büyüklükte iblis orduları Azeroth’a akın ediyor. Burning Legion geri döndü ve Blizzard Entertainment’ın başarı devasa çokluoyuncu rol yapma oyunu World of Warcraft®: Legion’ın altıncı genişleme paketi çıktı!

 

Legion’da warlock Guldan’ın Horde ve Alliance’ın bugüne kadar karşılaştığı tüm düşmanlardan daha güçlü olan bir iblis ordusunu beraberinde getirmesiyle Azeroth yok olma tehdidiyle karşı karşıya kalıyor. Legion’ın yıkıcı seferini durdurmak için Azeroth’un korutucuları Broken Isles’ın mitik sırlarını ortaya çıkarmak, efsanevi güçlere sahip olan Artifact silahlarını bulup ustalaşmak ve Order Hall içinde kendilerine benzer şampiyonları bir araya toplamak için heyecanlı bir maceraya çıkacaklar. Oyuncular ayrıca bu umutsuz zamanlarda kötü şöhretli Illidan the Betrayer’ın fel tarafından lekelenmiş müritleri, Illidari’nin Demon Hunter’ları ile yasak bir antlaşma yapacaklar. Azeroth’un kahramanları başarısız olursa . . . krallıklar yanacak.

 

“Warcraft®’ana çatışmalarından birine – Burning Legion’a karşı süregelen savaşa – dönerek oyuncuları bugüne kadarki en epik maceralarına göndermekten büyük heyecan duyuyoruz,” diyor Blizzard Entertainment CEO’su ve kurucu ortağı Mike Morhaime. “Legion’ı oyuncuların World of Warcraft’ı farklı şekillerde tecrübe edebilmeleri için yeni özellikler ve içeriklerle doldurduk; yepyeni bir kahraman sınıfı, kendi gelişme yollarına sahip olan inanılmaz Artifact silahları ve her zamankinden daha fazla özgürlük. Oyuncuların bu genişleme paketine eklediğimiz her şeyi görmeleri için sabırsızlanıyoruz.”

 

World of Warcraft: Legion kahramanlara Azeroth’u kurtarmalarında yardımcı olacak yeni özellikler ve içerikler sunuyor:

 

  • Yeni Kahraman Sınıfı: Demon Hunter— Yıkıcı ve hüner dolu saldırılar için Havoc’u veya müttefiklerinizi zarar görmekten korumak için iblis güçlerinizi kullanacağınız Vengeance’ı seçin. Demon Hunter’lar oyuna 98. levelden başlıyorlar, böylece Broken Isles’taki savaşa hemen katılabileceksiniz.
  • Yeni Özellik: Artifact Silahları — Burning Legion’a karşı kullandıkça güçleri daha da artacak olan, Ashbringer ve Doomhammer gibi Warcraft tarihinin en ünlü silahlarını, sınıflara özel efsanevi Artifact silahlarını kullanmakta ustalaşın.
  • Yeni Kıta: The Broken Isles — Seviyesi levelinize göre dinamik olarak ayarlanan yeni bölgeleri keşfedin. Mitik titan Keeper’ları kontrolü için savaştığı Stormheim’ın vrykul diyarlarını gezin, Azsuna’nın gece elfi harabelerinin sırlarını ortaya çıkarın; Val’sharah’ı Emerald Nightmare’in pençelerinden kurtarın – yolunuzu kendiniz çizeceksiniz.
  • Level 100’e Yükseltin — Bir adet level-100 karakter yükseltmesi ile Legion ile savaşın ön saflarındaki yerinizi alın. Yükseltmeyi kabul etmeden önce Legion’ın yeni Class Trial sistemi ile farklı sınıfları deneyebilirsiniz.
  • Yeni Özellik: Order Hall — Sınıfınızın üyeleriyle bir araya gelin ve Legion’a karşı direnişi birlikte planlayın. Aralarında ikonik Warcraft karakterlerinin de bulunduğu şampiyonları ve askerleri hedefinize ulaşmak için görevlere gönderin.
  • Yeni PvP Honor Sistemi — Yeni Honor sisteminde ilerleyerek yepyeni PvP’ye özel güçler kazanın ve Arena’da, Savaş Alanlarında ve PvE içeriğinde işinize yarayacak ödüller kazanın.
  • Yeni Özellik: Dünya Görevleri – Maksimum level karakterler için sürekli değişen maceraları tecrübe edin. Nadir bulunan hazinelerin peşine düşün ve elit yaratıkları öldürmek için güçlerinizi birleştirin.

World of Warcraft: Legion Amerika, Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güneydoğu Asya’da yayında; Çin, Kore, Tayvan bölgeleri, Hong Kong ve Macau’da ise 1 Eylül’de başlayacak. Genişleme paketi hakkında daha fazla detay için www.wowlegion.com adresini ziyaret edin.

Diyar başına bir Demon Hunter açılabilir (hesap başına); o diyarda en az bir level-70 karakteriniz olmalıdır.