Menu

GTA V PC İÇİN 14 NİSAN’DA SATIŞTA ! ÖN SİPARİŞ VERENE 1.200.00 $ OYUN İÇİ PARA HEDİYE !

GTA V bütün platformlar için satışa çıktı. Oyunu konsol sahipleri oynarken bilgisayar kullanıcıları hala beklemekte. Yapımcılar erteleme üzerine erteleme yaptılar. Bu ertelemelerin daha iyi performans sağlamak için daha çok test yaptıklarını biliyoruz.

Bu ertelemeler için özür dileyen Rockstar ön sipariş veren oyuncuları için toplamda 1.200.000 $ oyun için para hediye etmektedir.

Ön sipariş avantajları aşağıdaki gibidir.

Genç bir sokak dolandırıcısı, emekli bir banka soyguncusu ve korkunç bir psikopat suç dünyasının, ABD hükümetinin ve eğlence sektörünün en dehşet verici ve dengesiz üyelerine bulaşınca, kimseye, özellikle de birbirlerine güvenemedikleri bu acımasız şehirde hayatta kalmak için bir dizi tehlikeli soyguna imza atmak zorunda kalırlar.

 

PC için Grand Theft Auto V, önemli görsel ve teknik güncellemeler sunarak Los Santos ve Blain County’i daha büyüleyici hale getiriyor. Görselleri 4K çözünürlükte 60 fps’de oynatabilen oyuncular, büyük ölçüde artırılan çizim mesafesine ek olarak aşağıdakileri içeren bir dizi ilave ve iyileştirme tecrübe edecek:

 

  • Yeni silahlar, araçlar ve etkinlikler
  • İlave yabani hayat
  • Daha yoğun trafik
  • Yeni bitki örtüsü sistemi
  • Geliştirilmiş hasar ve hava durumu efektleri ve çok daha fazlası

 

Tüm bu özellikler, olağanüstü çözünürlük, ışıklandırma, gölgeler ve dokulara yönelik iyileştirmeler ve akıcı kare hızı ile geliştirilmiştir.

 

Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online aynı zamanda Birinci Şahıs Modu ile oyunculara Los Santos ve Blaine County’nin şaşırtıcı derecede detay içeren dünyasını yepyeni bir deneyimle keşfetme şansı sunacak.

 

PC için Grand Theft Auto V oyunculara oynanış klipleri oluşturup bunları doğrudan Social Club ve YouTube’da yayınlamalarını sağlayan eksiksiz bir düzenleme araçları seti sunan yeni Rockstar Editor’ı da içeriyor.

Ayrıca, Grand Theft Auto V ile dinamik ve sürekli gelişen Grand Theft Auto evreni olan Grand Theft Auto Online birlikte sunulacak. PC için Grand Theft Auto Online geliştirmelerinden biri, 30 kişiye kadar çevrimiçi oyun olanağı sunan oyuncu sayısı artışı olacak. Grand Theft Auto Online’ın ilk yayınlanışından bu yana üretilen tüm mevcut oyun yükseltmeleri ve Rockstar tarafından geliştirilen içerikler PC için de sunulacak ve bunlara daha fazlası eklenecek.

 

ÖN SİPARİŞ VERİN VE OYUN İÇİ $1.000.000 ALIN

Ön sipariş verin ve oyun içi $1.000.000 alın (Grand Theft Auto V için $500.000 ve Grand Theft Auto Online için $500.000).

 

GERİ DÖNEN OYUNCULAR İÇİN ÖZEL İÇERİKLER

Rockstar Games, oyunu PC’de de oynayıp Los Santos ve Blaine County’nin daha yeni ve daha detaylı bir versiyonunu tecrübe eden sadık Grand Theft Auto V oyuncularını ödüllendirmek için, sadece PlayStation®3 ve Xbox 360’tan geri dönen oyunculara yönelik çeşitli özel öğeler sunuyor. Özel öğelerin her biri, bu oyuncuların oyunun muazzam dünyasını yeni ve heyecan verici yollarla tecrübe etmesi için tasarlanan etkinliklerle bağlantılıdır.  Geri dönen oyunculara yönelik özel içeriğe erişim kazanma konusunda daha fazla bilgi edinmek için, lütfen rockstargames.com/V/bonuscontent adresini ziyaret edin.

 

MEVCUT GTA ONLINE KARAKTERİNİZİ TRANSFER EDİN

PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360 ve Xbox One’daki mevcut oyuncular, Grand Theft Auto Online karakterlerini ve ilerlemelerini PC’ye aktarabilecek. Daha fazla bilgi için, lütfen rockstargames.com/gtaonline/charactertransfer adresini ziyaret edin.

No comments

Bir cevap yazın